Voorwaarden

Bewoning

De Groene Hoek is een vakantiewoning en mag door maximaal vijf personen bewoond worden. Huisdier in overleg. (voor een hond betaalt u een kleine toeslag en gelden enkele afspraken )

Linnengoed zoals lakens, dekbed-hoezen, kussenslopen, handdoeken e.d. dient u zelf mee te nemen. Dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig.
Het is echter ook mogelijk om voor 10€ een complete laken set te huren, uw bed staat dan al opgemaakt voor u klaar! Opgeven bij de boeking.

Het meubilair wat zich in de woning bevindt mag niet buiten gebruikt worden.

Eindschoonmaak

Eindschoonmaak is verplicht en bedraagt 55 euro. De bungalow dient dan veeg schoon opgeleverd te worden. Dat houdt in: aanrecht en kookplaat schoon, koelkast leeg en schoon. Uw vuilnis en lege flessen kunt u  brengen naar de containers op het terrein met gebruik van een Tag. Bij kwijt raken van de Tag wordt u 15€ in rekening gebracht.

Borg

De borg bedraagt 100 euro deze krijgt u binnen 14 dagen na vertrek, teruggestort op uw rekening. Mocht de bungalow niet schoon achtergelaten zijn of is er schade aan de inboedel of woning toegebracht dan wordt de borg geheel of gedeeltelijk ingehouden.

Huurperiode

Week: van vrijdag t/m vrijdag
Midweek: van maandag t/m vrijdag
Weekend: van vrijdag t/m maandag

In voor en najaar kunt u ook afwijkende periodes boeken!

Aankomst na: 14.30 uur
Vertrek voor : 10.00 uur

De huurprijs is inclusief b.t.w, water/ energie-kosten en toeristenbelasting. Annuleringsvoorwaarden krijgt u toegestuurd via het contract, leest u deze goed. U dient zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

Boekingen voor 2024 zijn mogelijk vanaf 1 januari 2023

Betalingswijze

Bij het aangaan van de huurovereenkomst moet u de huursom in twee termijnen voldoen.
Het eerste termijn, 50 % van de totale huursom, dient binnen 7 dagen na ondertekening en retournering van de huurovereenkomst overgemaakt te worden.
Het tweede termijn dient uiterlijk zes weken voor verhuurdatum overgemaakt te zijn.

COVID-19 :

Het is bij alle partijen bekend dat er een coronapandemie gaande is bij het aangaan van deze overeenkomst. Het opleven van deze pandemie is geen grond voor het annuleren van de overeenkomst. Kosteloos annuleren op grond van maatregelen die door de overheid ( van welk land dan ook) zijn genomen is niet mogelijk.

Kosten als schoonmaak, borg, huur laken set, toeslag huisdier worden wel terug betaald.